Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 506

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/functions.php on line 21
Маленький Нью-Йорк і великий фітнес. Які резиденти Intelligent business space STROOM відчинили свої двері цієї осені – STROOM IBS

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/header.php on line 321

Маленький Нью-Йорк і великий фітнес. Які резиденти Intelligent business space STROOM відчинили свої двері цієї осені

17 Жовтень 2021

Комплекс PSHKN цієї осені відчинив двері двом резидентам. Повноцінно почав працювати ресторан американської кухні BROOKS eats & drinks та сучасний спортхаб REGYM.

На першому поверсі розташувався заклад у справжньому дусі Нью-Йорка. Ресторан BROOKS eats & drinks поєднав у собі масштабність бруклінського метро, ком'юніті молодих, успішних людей і той самий нью-йоркський стрітфуд, простий та вишуканий одночасно.

Основна особливість ресторану – інтер'єр. Вуличні ліхтарі, колони та лавки з бетону, зонування накшталт вуличних кварталів зі своїми закусками, олдскульні пральні машини та андеграундний «спуск у метро». Все це занурює в атмосферу міста в постійному русі. Тут Ви відчуєте характер американського ресторану у його розумінні і зламаєте можливі стереотипи. Окрім хот-догів, бургерів і коли, тут Ви знайдете гарне вино, міцний віскі та відмінні стейки. Як свідчить відоме правило мешканців Нью-Йорка «Знайдіть свій бар, в якому бармен буде вам привітно посміхатися, запитувати «як справи» і іноді наливати за рахунок закладу». Впевнені, BROOKS eats & drinks – саме він.

Якщо на першому поверсі можна добре зарядитися калоріями, то на третьому - попрацювати над тим, щоб витратити їх з максимальною користю. З користю для тіла. REGYM sport hub зібрав у своєму просторі професійних тренерів, спортсменів та просто любителів.

Сучасний тренажерний зал для групових та персональних тренувань, CrossFit+TRX Zone, ABS та силові навантаження, розтяжка. Сюди приходять за мотивацією, метою та досягненням, безумовним контролем над своїм тілом. Адже як говорить правило будь-якого спорт клубу: «Витрачайте час на тренування, а не на емоції».

Intelligent business space PSHKN починає жити своїм життям, діловим та імпульсивним. Тепер і Ви можете стати частиною цього життя.

МАНИФЕСТ STROOM

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

STROOM. Intelligent Business Space