Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 506

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/functions.php on line 21
Офіс вільного планування в Intelligent business space STROOM. Переваги формату open space – STROOM IBS

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/header.php on line 321

Офіс вільного планування в Intelligent business space STROOM. Переваги формату open space

29 Червень 2021

Обираючи офіс для оренди, майже перед кожним бізнесом стає дилема: обрати офіс відкритого типу або класичний з коридорною системою розташування. Бізнес-центр PSHKN належить до будівель класу А, тому передбачає вільне планування простору. «Офіс без стін» має очевидні переваги, які слід оцінити:

1.Адаптація під власні потреби Площа, яку надає БЦ PSHKN в оренду, швидко та зручно адаптується під потреби Вашого бізнесу (кількість робочих місць, розташування їх на поверсі, врахування єдиного стилю та філософії в інтер’єрі тощо).

2.Економія площі до 30% В офісі з відкритим плануванням – розташувати колег втричі вигідніше, ніж у звичайному. Уявіть, скільки зайвого місця займають стіни «капітального масштабу». Якщо підрахувати сумарно, то 30% площі – це саме перестінки. А тепер уявіть, що в бізнес-центрі PSHKN 30% співробітників сидять саме на зекономленій додатково вільній площі. Це те, чого Ви б ніколи не мали у стандартних кабінетах.

3.Максимально природнє освітлення Велика площа скління забезпечує природнє денне світло на всьому поверсі, а значить – менше споживання електроенергії. Відкритий простір з гарним видом на мегаполіс дасть можливість вашим людям відчувати себе вільно та комфортно.

4.Раціональна організація робочого процесу За думкою бізнес-інструкторів, близько 40% робочих питань щодня відкладаються співробітниками лише тому, що для їх вирішення необхідно «блукати кабінетами». З часом така тенденція трансформується у хронічну прокрастинацію. Раціонально організувати робочий процес стає легше завдяки появі офісів відкритого типу.

5.Тісна робота з командою Колективні обговорення питань, брейншторми та відкрите спілкування задля досягнення результату – все це щось нове для нас. Але саме такий підхід до роботи з командою є ефективним. Є проблема? Вирішуйте її разом у форматі open space!

Офіси відкритого планування в самому центрі Дніпра – це зростання та динаміка, крок до ефективної організації власного бізнесу. А якщо у Вас є питання – отримайте детальну консультацію за тел: +38 (098) 480 44 44

МАНИФЕСТ STROOM

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

STROOM. Intelligent Business Space