Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 506

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/functions.php on line 21
Паркінг бізнес центру STROOM отримає сучасні зарядні станції для електромобілів – STROOM IBS

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/header.php on line 321

Паркінг бізнес центру STROOM отримає сучасні зарядні станції для електромобілів

25 Липень 2021

Мегаполіс. Центр міста. Зарядні станції з силою струму 63 Ампер. Саме таким буде механізований паркінг Intelligent business space PSHKN.

Зростаюча кількість електрокарів, особливий тренд «зеленої енергії» і бажання людей жити в чистому місті, сприяють тому, що зарядні станції набирають популярність. У країнах Європи позбутися бензинових автомобілів планують вже до 2030 року. А такі країни, як Норвегія, прагнуть перейти на електрокари протягом 6 років.

В Україні машин на електродвигунах зареєстровано вже понад 230 тис. Зарядити своє авто частково протягом всього 40 хвилин, або залишитися на ланч, щоб зарядити його повністю. Такий вибір буде у кожного з резидентів або гостей бізнес-центру.

Інтелектуальний пристрій, оснащений усіма необхідними функціями для швидкої і безпечної зарядки авто - вже монтується і проходить необхідні тести.

Основними перевагами зарядних станцій стануть:

  • • антивандальний корпус
  • • зарядка до двох електромобілів одночасно
  • • додаткове підсвічування
  • • зарядка на паркінгу з відеоспостереженням
  • Новий простір для Вашого авто в бізнес в комплексі PSHKN. Інтелектуальне і технологічне - у всьому.

МАНИФЕСТ STROOM

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

STROOM. Intelligent Business Space