Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 506

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/functions.php on line 21
STROOM 2021. ПІДСУМКИ – STROOM IBS

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/header.php on line 321

STROOM 2021. ПІДСУМКИ

22 Грудень 2021

Intelligent business space класу А в 15-ть поверхів у самому центрі Дніпра з унікальним вентильованим світловим фасадом, інтер'єром в скандинавському стилі, електропаркінгом, facility-менеджментом, рестораном та коворкінгом. PSHKN - перший у місті універсальний простір для інтелектуального бізнесу успішно запустився для гостей та резидентів у 2021 році.

січень-лютий 2021

Облицьований фасад корпусу А, активно ведеться будівництво 15-ти поверхового корпусу, утеплено паркінг, прокладаються комунікації.

березень-травень 2021

Фасад обшитий неолітом, впорядковано зовнішню територію, навколо БЦ укладено бруківку, завершено скління.

червень – серпень 2021

Готова тераса та декоративне підсвічування, на фінішному етапі оздоблювальні роботи, простір бізнес-центру наповнюється меблями, розведено зовнішнє освітлення.

вересень – листопад 2021

Бізнес-центр PSHKN введений в експлуатацію як багатофункціональний комплекс, обидва корпуси мають всі необхідні комунікації для початку роботи. Почав повноцінно працювати ресторан Brooks eats&drinks, чайна Teahouse та REGYM sport hub.

грудень 2021

Яскравіше зірок сяє нічний фасад PSHKN. У мешканців та підприємців міста є можливість працювати та відпочивати у новому унікальному просторі.

«Ми знаємо, що інтелект кидає виклик звичному та змінює історію. Ми віримо, що Intelligent business space PSHKN стане частиною нової історії нашого міста.

Welcome 2022

У новому році в Intelligent business space PSHKN - на Вас чекає багато цікавих зустрічей, подій, проектів, які започаткують новий виток розвитку вашого бізнесу.

МАНИФЕСТ STROOM

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

STROOM. Intelligent Business Space