Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 506

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/functions.php on line 21
Світловий дизайн STROOM відзначено на всесвітньому конкурсі в Америці – STROOM IBS

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/header.php on line 321

Світловий дизайн STROOM відзначено на всесвітньому конкурсі в Америці

22 Грудень 2022

НАГОРОДИ У ДВОХ НОМІНАЦІЯХ на всесвітньому конкурсі світлового дизайну LIT Lighting Design Awards USA (категорія Honorable Mentions)

Світло завжди перемагає. І хоч сьогодні світловий фасад бізнес-центру STROOM вимкнений, своїми вогнями він зміг підкорити суддів престижного всесвітнього конкурсу світлового дизайну LIT Lighting Design Awards в Америці. Нагороди в рамках заходу були отримані одразу у двох номінаціях категорії Honorable Mentions

  • ЗА ПІДСВІТКУ ФАСАДУ
  • ЗА МЕДІА-АРТ ІНСТАЛЯЦІЮ та підсвітлення лоббі

Проєкт і нагороди загалом стали можливими завдяки роботі натхненних і талановитих митців та бізнесменів з України. Задум, підтриманий засновниками бізнес-простору, став справжнім технічним дивом, що вразило людей за океаном.

Фасад, який вдень торкається неба, вночі грає чарівним світлом світлодіодних вогнів - результат використання останніх інженерних розробок, наданих компанією Expolight. Точний розрахунок, світлотехнічна документація та новітнє електрообладнання дозволило зробити діловий STROOM багатогранним і яскравим. У процесі підготовки та реалізації проєкту було залучено дизайнерів, конструкторів, технологів, електриків, фрезерувальників, макетників-монтажників. Кожен елемент підсвічування має свій ритм, поєднуючись у загальну унікальну концепцію.

Окремої уваги гідна медіа-арт інсталяція та освітлення лоббі. Екран, в який, здається, можна пірнути, щохвилини занурює гостей у живу 3D реальність. Таке собі маленьке північне сяйво всередині великої скелі.

Світло завжди перемагає. Особливо, якщо це світло несуть ясні голови та гарячі серця. Пишаємося нашим струмом. Дніпром і Україною.

Expolight

Expolight у Facebook

Expolight в Instagram

Mykola Kabluka у Facebook

Mykola Kabluka в Instagram

МАНИФЕСТ STROOM

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

STROOM. Intelligent Business Space