Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 506

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/functions.php on line 21
10 порад, як вибрати офіс для оренди в Дніпрі – STROOM IBS

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/header.php on line 321

10 порад, як вибрати офіс для оренди в Дніпрі

25 Лютий 2021

У Дніпрі існує велика кількість пропозицій у сфері офісів для бізнесу, але знайти пристойний варіант може виявитись непросто. Команда PSHKN підготувала список рекомендацій які допоможуть з вибором офісного приміщення.

Оцініть зовнішні чинники

1.Рекомендуємо почати пошук офісу завчасно. Зверніть увагу на об'єкти, що перебувають на стадії будівництва. В таких проєктах є можливість зробити планування під свої потреби.

2. Зверніть увагу на наявність зручних транспортних розв'язок. Власник зможе усунути дрібні недоліки в приміщенні, але змінити розташування вулиць і схеми руху транспортних потоків йому не під силу.

Складіть список основних вимог до офісу

Відразу ж після вивчення планування бізнес-центру запитайте інформацію щодо інженерних систем і архітектурні плани поверхів.

3. Від потужності та продуманості системи електропостачання безпосередньо залежить життєдіяльність офісу. Це і безперебійна робота обладнання, і гідні побутові умови, і електрозарядні станції на паркінгу. Наявність таких станцій - так само одна із вимог часу, оскільки число електрокарів постійно збільшується. Вітається наявність власної трансформаторної підстанції.

4. Система вентиляції та кондиціонування - це не тільки питання комфорту, а й функціонування серверних кімнат, що вкрай важливо, наприклад, для офісів IT компаній. В умовах жаркого дніпровського літа кондиціонування повітря в приміщенні є необхідною умовою для повноцінної роботи офісних співробітників.

5. Інтернет - один з основних інструментів роботи сучасного офісу. Переконайтеся, що вам буде забезпечений безперебійний доступ до супершвидкісного інтернету та вибір провайдера. PSHKN пропонує своїм клієнтам вибір з трьох провайдерів.

6. Система пожежної безпеки повинна бути сучасною, ефективною та добре продуманою. В жодному разі не радимо нехтувати цим пунктом. Комфорт і дружність офісу - один з важливих орієнтирів

7. У бізнес-центрах мається на увазі наявність паркінгу, але слід вивчити, як він працює, чи достатньо в ньому паркомісць, наскільки він зручний та безпечний.

8. Офіс повинен бути доброзичливим до людей з особливими потребами Пандуси, інклюзивні санвузли, доступний простір - це не просто хороший тон, а показник, наскільки власники БЦ піклуються про своїх орендарів.

9. Наявність власної системи опалення є обов'язковою для будь-якого офісного будинку. По-перше, це допомагає оптимізувати витрати, по-друге, дає автономність та незалежність від постачальників тепла. Бажано, щоб система опалення в офісному центрі була газова, як в PSHKN - в період різких похолодань систем електроопалення дають збій внаслідок зростання навантажень на енергомережі.

10. Елементи системи «розумний офіс» помітно поліпшують загальну атмосферу і роблять перебування в бізнес-центрі більш комфортним та безпечним: дисплеї розпізнавання обличчя, вимірювання температури, Kone-ліфти, сценарії освітлення, камери розпізнавання номерів автомобілів у паркінгу.

Всі ці нюанси ми врахували при проектуванні бізнес простору PSHKN. Залиште заявку на сайті або зателефонуйте за номером 098 480 44 44 і наші фахівці запропонують найкращий варіант для вашого бізнесу.

МАНИФЕСТ STROOM

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

STROOM. Intelligent Business Space