Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 506

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/functions.php on line 21
Скандинавський стиль бізнес-центру STROOM. Чим надихалися архітектори – STROOM IBS

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /usr/www/users/pushki/Pushkin/wp-content/themes/pushkin/header.php on line 321

Скандинавський стиль бізнес-центру STROOM. Чим надихалися архітектори

29 Вересень 2021

Суворий, прямолінійний, практичний. Насичений світлом, вільний, ретельно продуманий. Саме таким відривається для резидентів і гостей Intelligent business space PSHKN. Чим надихалися архітектори при його створенні? Які основи закладені в проект? І чим відрізняється новий бізнес-комплекс Дніпра від інших? У нашій статті.

Фасад

Скандинавський стиль один з найбільш лаконічних. Дивним чином він відображає такі риси характеру скандинавських народів, як стриманість і практичність, бажання мати простір, позбавлений розкоші, але наповнений всім необхідним.

Фасад PSHKN - це поєднання брутального скандинавського стилю зі світловими панелями. Архітектурне рішення, тонке і вивірене, на межі філософії «urban». Монументальний і надійний фасад 6-ти поверхового корпусу виконаний в монохромних кольорах. Фасад 15-ти поверхового корпусу днем практично «сягає неба», а вночі - грає чарівним світлом світлодіодних вогнів.

Обов'язковим елементом фасаду є відкрита тераса, оформлена в стилі мінімалізму, з живими рослинами і чарівною панорамою. Так реалізований PSHKN. З прямими лініями і великими вікнами, нотою півночі, яка не відштовхує, а навпаки - притягує погляд.

Інтер'єр

У ньому також нічого не заважає, одночасно присутня легкість, витонченість, і навіть деяка суворість. Використання в інтер'єрі металу, натурального каменю і живих рослин демонструють достаток власників, їх любов до природи. В інтер'єрі присутньо багато світла, в променях якого живе і дихає своя колірна гама. В деталях PSHKN знайшли відображення прибережний пісок, холодні скелі, гладь північного моря. Ідеальне поєднання акцентів скандинавського стилю і міжнародних тенденцій дизайну - роблять інтер'єр PSHKN діловим, комфортним і практичним одночасно.

Внутрішній простір

Ретельно продуманий світлий, зручний. Має дух скандинавського стилю, з великою кількістю світла і вільного простору. Тому велика частина площі PSHKN для вільного планування. Тут є можливість самостійно окреслити соціальну зону, залишаючи в ній найголовніше, що має практичне призначення. Скандинавський стиль - це ще і прості геометричні форми, суворі плавні лінії. Легкі, тонкі і витончені деталі конструкцій створюють затишок, роблять внутрішній простір максимально зручним.

Відчути скандинавський характер, який надихнув архітекторів Intelligent business space PSHKN, можете і Ви. Ділова зустріч або вечеря в ресторані дадуть можливість відчути себе в елегантному комфортному місці, естетичному та функціональному.

Тут Ви зрозумієте, що таке сувора краса скандинавської архітектури.

МАНИФЕСТ STROOM

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

ІНТЕЛЕКТ КИДАЄ ВИКЛИК ЗВИЧНОМУ ТА МІНЯЄ ІСТОРІЮ.

ІНТЕЛЕКТ СТВОРЮЄ РІШЕННЯ, ЩО ЗМІНЮЮТЬ МІСТА І КРАЇНИ.

ІНТЕЛЕКТ ЗАПУСКАЄ В КОСМОС РАКЕТИ Й ВІДКРИВАЄ НЕЗВІДАНЕ ДЛЯ ВСІЄЇ ПЛАНЕТИ.

ЙОГО НЕ МОЖНА ПРИВЛАСНИТИ. ВІН НЕ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РЕСУРСІВ ТА ЗВ'ЯЗКІВ. ЙОГО НЕ ОБМЕЖУЮТЬ ЕКОНОМІЧНІ ТА ПОЛІТИЧНІ КОЛИВАННЯ. НА НЬОГО НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ РОЗМІР БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ. АЛЕ ВСЕ СТВОРЕНЕ ЛЮДСТВОМ - ВСІ ВИНАХОДИ, ВІДКРИТТЯ, ІННОВАЦІЇ - ВСЕ СТВОРЕНЕ ЗАВДЯКИ ЙОМУ.

МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

І ЗНАЄМО, ЩО ОТОЧЕННЯ РОБИТЬ ІНТЕЛЕКТ СИЛЬНІШИМ. АБО Ж - ПОВНІСТЮ ЙОГО ВИСНАЖУЄ.

СЕРЕДОВИЩЕ МОЖЕ НАДИХАТИ ІНТЕЛЕКТ НА НОВІ ІДЕЇ ТА НАДОВГО ЗАБИРАТИ МОЖЛИВІСТЬ ТВОРИТИ.

МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ НАШЕ МІСТО І НАШУ КРАЇНУ ІННОВАЦІЙНИМИ, ТЕХНОЛОГІЧНИМИ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ.

ТОМУ МИ СТВОРИЛИ ПРОСТІР ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО БІЗНЕСУ МІСТА: МИ ХОЧЕМО, ЩОБ У ДНІПРІ З'ЯВИЛОСЯ МІСЦЕ КОНЦЕНТРАЦІЇ КОМПАНІЙ, ЩО ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ І МИ СТВОРЮЄМО ЙОГО ВЖЕ СЬОГОДНІ.

ТОМУ ЩО - МИ ВІРИМО В ІНТЕЛЕКТ.

STROOM. Intelligent Business Space